Licht en Duisternis / de YA Fantasybox = Unboxing

Op vrijdag 27 april werd de Licht en Duisternisbox verzonden met het genre Young Adult Fantasy.

Deze box bevatte het boek Muse Academy 2: Zwarte Magie. van de Vlaamse schrijfster Morgan Blade.
Uitgeverij Kabook

Omdat het om een 2de deel van een serie ging konden de klanten ervoor kiezen om ook het 1ste deel, Muse Academy 1: Het Geheim van Helikon erbij te bestellen.

De reacties van de ontvangers waren weer zo geweldig mooi!
Daarom wil ik graag de ontvangers bedanken en hun reacties hieronder plaatsen.

Valerie ontving deze mooie box. Ze koos voor deel 1 en 2. Valerie schrijft mooie artikelen op haar blog Valerie's Boekenwereld en ook voor de unboxing van deze box klom ze in haar pen. Hieronder haar reactie en de link naar het artikel op haar blog.

Tijd voor de unboxing van de Young Adult Fantasy-box van De Boekenbuit! Ik ben fan van deze boxen en ik raad iedereen aan zichzelf ook eens te laten verrassen

Voor Morgan Blade, de schrijfster van deze prachtige boeken, stelde ik een box samen met alleen de goodies. Ook zij schreef een leuk artikel over de unboxing. Dit artikel kun je vinden op haar blog Quillscene. Hieronder haar reactie en de link naar het artikel.

Ik kreeg de eer van De Boekenbuit om mijn boeken als thema aan te bieden voor één van hun boxen. Zelf kreeg ik ook een doosje met de goodies. Benieuwd wat er in de 'Licht & Duisternis' box zat? Ik vertel het op Quillscene ;)

Ik wens alle ontvangers heel veel plezier met hun buit en tot een volgende keer.

Info
Contact

© 2018 De Boekenbuit. All Rights Reserved. | Algemene voorwaarden | Logo ontworpen door Mariëtte Bron